Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Bcaa 3:2:1 240 Caps

27.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

ΠΑΤΕΝΤΑΡΙΣΜΕΝΟ ΣΥΜΠΛΟΚΟ ΓΡΗΓΟΡΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΣΙΜΩΝ ΑΜΙΝΟΞΕΩΝ ΔΙΑΚΛΑΔΙΣΜΕΝΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ

Με την πατενταρισμένη αναλογία 3:1:2, απελευθερώνει τις ιδανικές ποσότητες από κάθε αμινοξύ τόσο πριν όσο και μετά από μια προπόνηση, τη στιγμή ακριβώς που το σώμα σας το χρειάζεται περισσότερο. Μειώνει την αποδόμηση των μυών και σας βοηθά να αποκτήσετε άλιπη μυϊκή μάζα, λειτουργώντας ως τροφή για τους μύες σας.

Ως μέρος των απαραίτητων αμινοξέων που ένας οργανισμός χρειάζεται, τα BCAA μπορεί επίσης να αυξήσουν σημαντικά την απόδοση των αθλητών.

Δεδομένου ότι το ανθρώπινο σώμα δεν μπορεί να τα κατασκευάσει, οι αθλητές πρέπει να καταναλώνουν BCAA μέσω συγκεκριμένων τροφίμων ή μέσω συμπληρωμάτων. Με το BCAA 3:1:2 της MP, δίνετε στο σώμα σας την καλύτερη ευκαιρία για την ανάπτυξη άλιπης μυϊκής μάζας πιο αποτελεσματικά.

Λευκίνη: Τα τρία γραμμάρια λευκίνης ανά μερίδα, είναι η ιδανική ποσότητα ενός από τα απαραίτητα αμινοξέα που παρέχουν ενέργεια για να βοηθήσει στην ανάπτυξη των μυών. Η λευκίνη, όχι μόνο έχει την ικανότητα να προκαλέσει την πρωτεϊνική σύνθεση των μυών, πιστεύεται ότι επιβραδύνει τις βλάβες των μυών μετά από έντονη προπόνηση αυξάνοντας τη σύνθεση των πρωτεϊνών των μυών.

Ισολευκίνη: Το ένα γραμμάριο Ισολευκίνης, ένα αμινοξύ προδρόμος της γλυκόζης, δημιουργεί την γλυκόζη την οποία καίει το σώμα για ενέργεια

Βαλίνη: Όπως και με την λευκίνη και η ισολευκίνη, με δύο γραμμάρια βαλίνης ενισχύεται η πρωτεϊνική σύνθεση των μυών και η ανάπτυξη των ιστών, ενώ παράλληλα παρέχεται ενέργεια από τη δημιουργία της γλυκόζης Επίσης, προωθεί την φυσιολογική ανάπτυξη και δρα επανορθωτικά για διάφορους ιστούς του σώματος .

Με το σωστό συνδυασμό ενδυνάμωσης της ινσουλίνης που περιέχεται στο BCAA 3:1:2 της MP, έχετε τη δυνατότητα να υποστηρίξετε τα επίπεδα ινσουλίνης χωρίς παράλληλη αύξηση του επιπέδου λίπους.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 3 κάψουλες 20 λεπτά πριν την άσκηση και 3 κάψουλες αμέσως μετά την άσκηση.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.


ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ