Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Recon 1020 gr

45.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων


Το MusclePharm Re-Con™ αναλαμβάνει την ανάκαμψη μετά την προπόνηση στο επόμενο επίπεδο και διαθέτει ολοκαίνουργια, πρωτοποριακά συστατικά, GroPlex™ και VitaCherry™ Sport.


Το VitaCherry Sport είναι 15 φορές πιο συγκεντρωμένο και περισσότερο βιοδιαθέσιμο από τα κορυφαία προϊόντα κερασιού που διατίθενται σήμερα και διαθέτει ανθοκυανίνες τύπου 1 & 2. ισχυρά αντιοξειδωτικά που έχουν αποδειχθεί ότι βοηθούν στην ανακούφιση των μυών που προκαλούνται από την άσκηση και στην πόλωση των αρθρώσεων.

Το GroPlex ™ είναι ένα μίγμα πεπτιδίων πρωτεΐνης γαλακτοκομικών προϊόντων που βελτιώνει την ανταπόκριση στην ινσουλίνη και την αυξημένη παροχή θρεπτικών ουσιών. Με τη βελτίωση της αντίδρασης στην ινσουλίνη μετά την προπόνηση, τα βασικά συστατικά που εξαρτώνται από την ινσουλίνη, όπως τα αμινοξέα και η κρεατίνη, μεταφέρονται στον μυ πολύ αποτελεσματικότερα, μεγιστοποιώντας έτσι την αποκατάσταση των μυών.
Επιπλέον, το GroPlex ™ αποτελείται από πρωτεΐνες και πεπτίδια ταχείας απορρόφησης, τα οποία παρέχουν γρήγορα τα βιοδραστικά οφέλη της πρωτεΐνης, καθώς και την παροχή πλήρους προφίλ αμινοξέων για την περαιτέρω υποστήριξη του αναβολισμού μετά την προπόνηση (η διαδικασία της οικοδόμησης μυών).

Επίσης προσφέρεται μέσα σε αυτή τη φόρμουλα η μονοϋδρική κρεατίνη, για να αποκατασταθούν τα επίπεδα ΑΤΡ και να ενυδατωθούν οι μύες. Παρέχει επίσης αμινοξέα διακλαδισμένης αλυσίδας, λευκίνη και γλουταμίνη, για βέλτιστη αποκατάσταση μυών.
ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα ( 34 gr ) σε 350 ml νερό καλύτερη στιγμή για να χρησιμοποιήσετε είναι μετά από μια προπόνηση. Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.

ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ