Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Testo Hardcore 90 Tablets

30.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Οι στεροειδείς σαπωνίνες είναι τα φυσικώς απαντώμενα στοιχεία στο tribulus terrestris τα οποία δρουν ως καταλύτης για την παραγωγή τεστοστερόνης. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο κάθε μερίδα του TESTO HARDCORE περιέχει 2 γραμμάρια tribulus terrestris. Άλλοι τύποι στην αγορά είναι τυποποιημένοι στο 45%, αλλά το TESTO HARDCORE διαθέτει τουλάχιστον 90% στεροειδών σαπωνιδών, καθιστώντας τη μοναδική επιλογή για σκληρή δύναμη.


Μαζί με τις επιδράσεις αύξησης της τεστοστερόνης του tribulus terrestris, το TESTO HARDCORE εμπλουτίζεται με σύμπλοκο ψευδαργύρου οξείδιο του μαγνησίου. Αυτό το προστιθέμενο σύμπλεγμα αποτελείται από το Β6 για να βοηθήσει στη μεγιστοποίηση της απορρόφησης, ο ψευδάργυρος για τον βασικό ρόλο που διαδραματίζει στην κυτταρική ανάπτυξη και την επισκευή των ιστών και το οξείδιο του μαγνησίου για τους βασικούς ρόλους του στην παραγωγή ΑΤΡ, μυϊκή συστολή και διατήρηση της σωστής ισορροπίας ηλεκτρολυτών.


Το TESTO HARDCORE σας δίνει τη δυνατότητα να αποκομίζετε όλα τα αθλητικά και οικεία οφέλη της αυξημένης τεστοστερόνης, μεγιστοποιώντας την παραγωγή ορμονών του σώματός σας με ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 κάψουλα με το πρωινό γεύμα και 1 κάψουλα 40 λεπτά πριν την άσκηση .Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.