Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Tribulus Maximus 90 Tablets

21.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Tribulus Maximus της Biotech είναι μία κλινικά αποδεδειγμένης αποτελεσματικότητας φόρμουλα ενίσχυσης της παραγωγής τεστοστερόνης που περιέχει 1500 mg καθαρού εκχυλίσματος tribulus terrestris ανά δισκίο.

Τα οφέλη που προσφέρει στους αθλητές είναι:

Ανάπτυξη της μυϊκής μάζας και γράμμωση

Αυξημένη μυϊκή δύναμη και αντοχή

Ταχύτερη αποθεραπεία και μυϊκή αποκατάσταση

Αποκατάσταση της βέλτιστης ορμονικής ισορροπίας

Υψηλά επίπεδα σαπωνίνων = υψηλά επίπεδα τεστοστερόνης

► Σε ό,τι αφορά μία φόρμουλα Tribulus Terrestris η περιεκτικότητά της σε σαπωνίνες έχει καθοριστική σημασία. Οι σαπωνίνες είναι υπεύθυνες για την ουσιαστική ενίσχυση των επιπέδων τεστοστερόνης. Στο Tribulus Maximus έχουμε ενσωματώσει προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά με 90% περιεκτικότητα σε σαπωνίνες. Μη σπαταλάτε τα χρήματα και το χρόνο σας σε αναποτελεσματικά προϊόντα με χαμηλής περιεκτικότητας σε σαπωνίνες εκχυλίσματα tribulus terrestris. Ελάχιστα από τα προϊόντα που κυκλοφορούν στην αγορά μπορούν να συναγωνιστούν το Tribulus Maximus σε ό,τι αφορά την περιεκτικότητά του σε σαπωνίνες.

Απόλυτα ασφαλές και φυσικό

► Το Tribulus Maximus είναι ένα κλινικά δοκιμασμένο ενισχυτικό της παραγωγής τεστοστερόνης. ΔΕΝ είναι στεροειδές. Δεν περιέχει απαγορευμένες ουσίες. Η χρήση του Tribulus Maximus είναι απόλυτα ασφαλής και το προϊόν είναι απόλυτα φυσικό.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 - 2 ταμπλέτες την ημέρα με κάποιο ρόφημα.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.


ΜΗ ΔΙΑΘΕΣΙΜΟ