Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

5% Nutrition Kill It Reloaded 513 gr

45.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων


Είστε έτοιμοι για τη νέα τελική προετοιμασία; Υπάρχει μόνο μια επιχείρηση σκληρό για να το δημιουργήσει - και αυτό είναι Rich Piana 5% Nutrition! Τι είναι αυτό το ακραίο Pre; Kill It Reloaded!

Ένοπλες και πιο επικίνδυνες από ποτέ, βγαίνουμε έξω για να κατακτήσουμε την αγορά πριν από την προπόνηση και ξεκινάμε μεγάλες με περισσότερη καφεΐνη - τώρα με συνολική καφεΐνη 325 mg από το προηγμένο σύμπλοκο του Caffeine Anhydrous / Caffeine Citrate. Ετοιμαστείτε για ένα γρήγορο και τεράστιο χτύπημα ενέργειας - αλλά περιμένετε, δεν έχουμε κάνει - υπάρχει επίσης το InFinergy ™ Di-Caffeine Malate, το οποίο είναι μια ρυθμισμένη μορφή καφεΐνης που είναι 75% καφεΐνη και 25% μηλικό οξύ για να επεκτείνει τις ενεργειακές επιδράσεις και μειώστε κάθε πιθανότητα συντριβής - έτσι μπορείτε να το σκοτώσετε στο γυμναστήριο και να αισθανθείτε ακόμα στο τέλος.

Στη συνέχεια, υπάρχουν οι αντλίες - Kill It Reloaded maxes από την αντλία με δύο τρόπους - με αυξημένη παραγωγή μονοξειδίου του αζώτου και με ογκομετρία κυττάρων ή τραβώντας νερό στους μυς για τρελλές τεράστιες αντλίες! Στη συνέχεια, υπάρχουν τα 4 γραμμάρια καθαρού L-Citrulline - όχι το αραιωμένο σύνθετο Citrulline / Malic Acid, αλλά η καθαρή Citrulline, το πιο αποτελεσματικό ενισχυτικό νιτρικού οξειδίου στην αγορά.

Μιλήστε για την καινοτομία - προσθέσαμε 2,5 γραμμάρια GlycerPump ™, το νέο νούμερο ένα στα συμπληρώματα γλυκερόλης. Το GlycerPump απορροφά καλύτερα, αναμιγνύει ευκολότερα και δεν θα συσσωρεύεται - και αναφέραμε τις τεράστιες αντλίες με βάση το νερό; Kill It Reloaded δεν σταματά εκεί - έχουμε προσθέσει στο Norvaline και Taurine να πάρετε το συγκρότημα της αντλίας στο μέγιστο!

Ακριβώς όταν αναρωτιέστε τι άλλο μπορούμε να βάλουμε μέσα, έχουμε συμπεριλάβει τη κρεατίνη - και είναι καιρός το αποδεδειγμένο αυτό συστατικό να επιστρέψει σε προ-προπόνηση. Είναι μια σκληρή Creatine Blend, όπως θα περίμενε κανείς από την Rich Piana. Πώς είναι η άνυδρη κρεατίνη, η κρεατίνη MagnaPower και ο ήχος κρεατίνης Pyruvate; Είναι καλυμμένο με την Beta-Alanine, τον γνωστό αναστολέα κόπωσης και τον ενισχυτή αντοχής.

Δεν έχουμε κάνει ακόμα! Υπάρχει ακόμα η προηγμένη Nootropic Blend με την Bitartrate Χολίνης, την L-Theanine και την Huperzine A για να αυξήσετε την εστίαση, τη σαφήνεια, τα κίνητρα και να σας δώσουμε αυτή τη βασική μυϊκή σύνδεση, ώστε να μπορείτε να το σκοτώνετε στο γυμναστήριο - κάθε φορά!

Πώς είναι αυτό για μια σοβαρή προ-προπόνηση; Εάν είστε Hardcore Enough, Πιάσε ένα δοχείο του Kill It Reloaded από Rich Piana 5% Διατροφή σήμερα!


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα ( 17.1 gr ) με 250-300 ml νερό 30 λεπτά πριν την άσκηση.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.