Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Creatine Anabolic 1.8 kg

50.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Είναι επιστημονικά σχεδιασμένη φόρμουλα κρεατίνης για να μεγιστοποιείται η απορρόφηση της κρεατίνης από τους μύες προκειμένου να προωθείται στο μέγιστο βαθμό η δύναμη και η απόδοση, η αύξηση των επιπέδων ΑΤΡ (τριφοσφωρική αδενοσίνη), του μυϊκού γλυκογόνου, η αύξηση του όγκου των μυϊκών κυττάρων και η επιτάχυνση της μυϊκής ανάπτυξης.

Το Ulra-4 Stack περιλαμβάνει 4 καθαρές μορφές κρεατίνης για να εξασφαλίζεται η απόλυτη απορρόφησή της.

Μεταφέρεται μέσω του USN Duel Carb μια φόρμουλα υδατανθράκων από δεξτρόζη και άμυλο /αραβόσιτο και απορροφάται από τα μυϊκά κύτταρα μέσω του Insuforce - ένα δυναμικό μεταφορέα ινσουλίνης.

Όλη αυτή η διαδικασία έχει ως αποτέλεσμα μια φυσικά αναβολική δράση της ινσουλίνης και τη μέγιστη απορρόφηση κρεατίνης και του γλυκογόνου.

Επιπλέον το MyoFORCE Matrix™ προσφέρει μια υψηλή παροχή βήτα Αλανίνης η οποία εκτός των άλλων οφελών της, βοηθάει τον οργανισμό να χρησιμοποιήσει τους απλούς υδατάνθρακες ως ενέργεια και αυξάνει την ενδομυϊκή συγκέντρωση καρνοσίνης, υποστηρίζει τη σύνθεση του γλυκογόνου, τη πρωτεϊνοσύνθεση και την κατακράτηση αζώτου ενώ παράλληλα αποτρέπει την κορτιζόλη εμποδίζοντας την, υποστηρίζει τη σύνθεση του γλυκογόνου προλαμβάνοντας τη διάσπαση της μυϊκής πρωτεΐνης για τη χρησιμοποίηση της ως ενέργεια.

Βασικά πλεονεκτήματα του Creatine Anabolic:

Εκρηκτική αύξηση της δύναμης και της μυϊκής μάζας.

Άμεση ανασύσταση του μυϊκού γλυκογόνου.

Μέγιστη διόγκωση των μυϊκών κυττάρων και άμεση μυϊκή αποκατάσταση.


ΓΕΥΣΗ : TROPICAL


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 Μεζούρα ( 30 gr ) το πρωί με 400 ml νερό, και αμέσως μετά την άσκηση.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.