Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Micronized Creatine 300 gr

15.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων
  • Micronized κρεατίνη
  • Προωθεί τη μυϊκή ενέργεια
  • Αυξάνει τη μυϊκή δύναμη
  • Μειώνει την κόπωση κατά την έντονη προπόνηση
Η κρεατίνη είναι ένα βασικό θρεπτικό συστατικό που εμφανίζεται φυσικά στο σώμα και βρίσκεται σε ορισμένα τρόφιμα. Η κρεατίνη λειτουργεί ως πηγή ενέργειας στα μυϊκά σας κύτταρα, βοηθώντας στην αύξηση της δύναμης και στη μείωση της κόπωσης κατά τη διάρκεια έντονης προπόνησης.


Η Micronized Κρεατίνη είναι 100% καθαρή κρεατίνη που έχει μικρονιστεί με τη μείωση μεγάλων μορίων κρεατίνης σε μικρότερα σωματίδια για τη βελτιστοποίηση της βιοδιαθεσιμότητας και της απορρόφησης.


Η Micronized Κρεατίνη σας παρέχει ( 5 gr) κρεατίνης με σχεδόν άμεση απορρόφηση στα μυϊκά κύτταρα παρέχοντας αυξήσεις στη δύναμη και τη μυϊκή ενέργεια. Αυτή η σκόνη μπορεί να αναμιχθεί εύκολα με οποιαδήποτε προϊόντα πριν, ενδο- και μετά την προπόνηση!

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα (5 gr) σε διαλυμένο νερό η χυμό loading για 3 ημέρες πάρτε 4 μεζούρες κατά την διάρκεια της ημέρας ,συνολικά ( 20 gr ) maintenance μετά από την loading περίοδο πάρτε 1 μεζούρα καθημερινά για 8 εβδομάδες off cycle μετά από τον κύκλο των 8 εβδομάδων ,κάντε αποχή για 4 εβδομάδες και ξεκινήστε έναν νέο κύκλο. Να καταναλώνετε 8-10 ποτήρια νερό την ημέρα.

Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.