Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Protein Flapjack+ 12 x 75 gr

24.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη για να βοηθήσει στην οικοδόμηση άπαχων μυών

Τώρα διατίθεται σε 3 υπέροχες γευστικές επιλογές

Τώρα με λιγότερα από 3 γραμμάρια κορεσμένων λιπαρών ανά μπάρα

Τώρα διατίθεται σε κουτιά των 12 x 75 γραμμαρίων

Πληροφορίες προϊόντος


Η PhD Flapjack+ μπάρα πρωτεΐνης είναι ένα ιδανικό σνακ για κάθε αθλητή που θέλει να αυξήσει τη μυϊκή μάζα και να συμβάλει στην αποκατάσταση του σώματος με ποιότητα, υγιείς θερμίδες μετά από μια δύσκολη περίοδο έντονης άσκησης, ή για όλη την ημέρα για να υποστηρίξει ένα αθλητικό τρόπο ζωής.


Κάθε άτομο που ξεκινά ένα σοβαρό σχέδιο προπόνησης απαιτεί ποιότητα, θερμίδες που τροφοδοτούν το σώμα και του επιτρέπουν την βελτιστοποίηση της απόδοσης που χρειάζεται.


Παρέχοντας 19 γραμμάρια πρωτεΐνης, συμπεριλαμβανομένων τα πολύπλευρα οφέλη της εξαιρετικής ποιότητας πρωτεΐνης ορού γάλακτος και απομονωμένης πρωτεΐνης γάλακτος, η εύγεστη μπάρα πρωτεΐνης της PhD αξιοποιεί την καλύτερη επεξεργασμένη βρώμη για μια παρατεταμένη απελευθέρωση των σύνθετων υδατανθράκων που θα βοηθήσει το σώμα σας να αντιμετωπίσει τις δύσκολες συνθήκες που απαιτεί ο αθλητικός τρόπος ζωής.


Η τραγανή μπάρα πρωτεΐνης Flapjack+ της PhD περιέχει λιγότερο από 3 γραμμάρια κορεσμένου λίπους, αντίθετα με την υψηλή περιεκτικότητα σε λίπος που έχουν παραδοσιακά οι συνηθισμένες μπάρες πρωτεΐνης επικαλυμμένες με μαργαρίνη, φυτικά έλαια και βούτυρο.


Η τραγανή μπάρα πρωτεΐνης της PhD, περιέχει μόνο 2 γραμμάρια ζάχαρης, η οποία είναι εξαιρετικά χαμηλή για μια τραγανή μπάρα που έχει τόσο καλή γεύση.


Η καλή γεύση, η υφή και η εύκολη διατροφική λύση, σημαίνουν ότι μπορείτε να φάτε μια Τραγανή Μπάρα πρωτεΐνης Flapjack+ σε διάφορα στάδια της ημέρας, χωρίς να θυσιάζεται την υγιεινή διατροφή σας, η κάποιο διατροφικό πρόγραμμα που ακολουθείται.


Ιδανικό σνακ υψηλής περιεκτικότητας σε πρωτεΐνη για πριν την προπόνηση, ιδανικό γεύμα για μετά την προπόνηση καθώς και ένα πολύ ποιοτικό πρωινό σνακ.


Ξεχάστε ότι η μπάρα πρωτεΐνης Flapjack+ της PhD είναι μια ένοχη απόλαυση, με την PhD μπορούν όλοι να έχουν και απόλαυση και ταυτόχρονα ένα υψηλής περιεκτικότητας πρωτεϊνικό σνακ για όσους ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του μυϊκού ιστού διατηρώντας ένα σοβαρό πρόγραμμα διατροφής.


Με 19 γραμμάρια πρωτεΐνης και 37 γραμμάρια ποιοτικών υδατανθράκων, οι μπάρες πρωτεΐνης Flapjack+ της PHD πραγματικά παρέχουν μια εύκολη διατροφική λύση.

Η Μπάρα πρωτεΐνης Flapjack+ της PHD είναι ιδανική για:

Αθλητές που επιθυμούν να αποκτήσουν ποιοτική μυϊκή μάζα

Όποιος ψάχνει για ένα υγιή σνακ πρωτεΐνης με παρατεταμένη απελευθέρωση συστατικών

Αθλητές Δύναμης και αντοχής

Όποιος θέλει να αυξήσει την περιεκτικότητα σε πρωτεΐνη και ποιοτικών σύνθετων υδατανθράκων στην διατροφή του με λίγα κορεσμένα λιπαρά.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1-2 τεμάχια την ημέρα.