Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

Xtend Bcaa 396 gr

30.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το Xtend GO είναι μια εξέλιξη της πασίγνωσης φόρμουλας αμινοξέων της SCIVATION, η οποία περιέχει, επιπλέον της κλασικής φόρμουλας του Xtend, και ένα μίγμα συστατικών που προσφέρει ειππλέον μια μεγάλη ώθηση ενέργειας κατά την προπόνησή σας (άνυδρη καφεΐνη, κλπ). Περιέχει την ιδανική αναλογία 2:1:1 bcaa αμινοξέων (L-Leucine, L-Isoleucine and L-Valine), ενώ συνδυάζει άριστα τα προηγούμενα με γλουταμίνη, κιτρουλίνη και σημαντική δόση Β6 βιταμίνης.

Ο συνδυασμός αυτός, θα σας δώσει την ενέργεια να ολοκληρώσετε τις σκληρές προπονήσεις, επιταχύνοντας παράλληλα τη μυϊκή αποθεραπεία για ακόμα μεγαλύτερη μυϊκή ανάπτυξη.

Έχει αποδειχθεί κλινικά, ότι τα συστατικά που περιέχονται στο Xtend βοηθούν στην ανάρρωση, στην παραγωγή ΑΤΡ και την ενέργεια και δύναμη των μυϊκών κυττάρων. Ενισχύουν την πρωτεϊνοσύνθεση και το ανοσοποιητικό σύστημα και βελτιώνουν το πεπτικό σύστημα.

Η φλεβικότητα που επιτυγχάνεται με τη λήψη του Xtend (μέσω της κιτρουλίνης) βοηθάει στην μεγαλύτερη απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών από τους μυς και ασφαλώς βοηθάει στην έκκριση της αυξητικής ορμόνης περισσότερο από π


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα (13,2 gr ) με 300-350 ml νερό κατά τη διάρκεια της προπόνησης. Μπορείτε επίσης, να το χρησιμοποιείτε το πρωί ή οποιαδήποτε ώρα της ημέρας χρειάζεστε μια έξτρα "ώθηση". Μην υπερβαίνετε τις 3 μεζούρες ημερησίως.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.