Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

C4 195 gr

29.90
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Εκρηκτική ενέργεια, αυξημένη εστίαση και συντριπτική παρόρμηση για αντιμετώπιση κάθε πρόκλησης ... αυτή είναι η εμπειρία του C4. Εκατομμύρια άνθρωποι - ξεκινώντας από τους αρχάριους έως τους ελίτ αθλητές, έχουν στηρίξει το προ-προπονητικό C4 για να τους βοηθήσει να μετατρέψουν τις φιλοδοξίες τους σε επιτεύγματα.


Ως το #1 σε πωλήσεις προ-προπονητικό στην αγορά της Αμερικής, το C4 Original ζει με την ισχυρή φήμη της ως μία κλασική φόρμουλα για προηγμένη ενέργεια, αντοχή, εστίαση και ανάπτυξη! Αλλά με ένα νέο σχεδιασμό συσκευασίας και πιο νόστιμες επιλογές γεύσης για να διαλέξετε, θα νιώσετε σαν να είναι η πρώτη φορά που βιώνετε το προ-προπονητικό C4 που γνωρίζετε και αγαπάτε.


Είτε ξεκινάτε μόλις ένα νέο κύκλο γυμναστικής είτε προσπαθείτε να προσεγγίσετε το επόμενο επίπεδο, το C4 Original θα σας βοηθήσει να ξεκλειδώσετε το πλήρες δυναμικό σας.


Περιέχει CarnoSyn® Beta Αλανίνη, ένα αμινοξύ, το οποίο μετατρέπεται σε μία ένωση στο σώμα σας που ονομάζεται καρνοσίνη. Είναι η μοναδική με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και κλινικά μελετημένη μορφή Βήτα-Αλανίνης που έχει αποδειχθεί ότι υποστηρίζει την μυϊκή αντοχή.ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα ( 6.5 gr ) με 200 ml νερό 15 λεπτά πριν την άσκηση.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.