Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025, 6942714485
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

N1 Pro 300 gr

30.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το προϊόν αυτό δεν απευθύνεται σε άτομα που δεν γυμνάζονται ή που ξεκίνησαν να γυμνάζονται κατά το τελευταίο διάστημα.

ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΣΕ ΠΡΟΧΩΡΗΜΕΝΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ.

Όταν απλά βλέπεις τη λέξη NUTREND και δίπλα τον κωδικό Ν1, ξέρεις ότι η προπόνησή σου θα είναι διαφορετική. Θα έχεις μεγαλύτερη ένταση, διάρκεια, απόδοση, συγκέντρωση. Μέγιστη δύναμη, στη μέγιστη διάρκεια, χωρίς κρασάρισμα. Το Ν1 PRO συγκεντρώνει όλα τα στοιχεία του Ν1 στο υπερθετικό βαθμό. Μεγαλύτερες ποσότητες από τα ενεργά συστατικά, εμπλουτισμένο με εκπληκτικούς συνδυασμούς αμινοξέων και βιταμινών, ώστε η προπόνηση σου να είναι μνημειώδης. Κι επειδή όλα τα προεξασκητικά δεν είναι τα ίδια για όλους, μην ξεχάσεις να διαβάσεις τη σωστή δοσολογία που ταιριάζει στο δικό σου σωματότυπο.Ναι, είναι τόσο δυνατό, γι αυτό θέλει προσοχή στις δοσολογίες.

ΠΡΟΣΟΧΗ :

Μετά από λίγες μέρες χρήσης του εν λόγω προϊόντος (όπως και των περισσότερων προεξασκητικών άλλωστε) ενδέχεται να παρατηρήσετε ένα χαρακτηριστικό «πέτρωμα» του. Αυτό σε καμία περίπτωση δεν σημαίνει αλλοίωση του προϊόντος. Αντίθετα είναι μια φυσική διαδικασία, η οποία συμβαίνει λόγω της ύπαρξης πολλών «υγροσκοπικών» συστατικών (όπως η Αργινίνη και η Βήτα Αλανίνη), κάτι που σημαίνει ότι τα συστατικά αυτά προσελκύουν το νερό και κρατούν τα μόρια του. Έτσι λοιπόν όταν ανοίγει η συσκευασία και το προϊόν έρχεται σε επαφή με την υγρασία του περιβάλλοντος προκαλείται η «πύκνωση» της σκόνης.

Είναι κάτι απόλυτα φυσιολογικό και το μόνο που χρειάζεται να κάνει ο καταναλωτής, είναι να συνθλίψει τα μεγαλύτερα κομμάτια με ένα κουτάλι για να διευκολύνει τη διαλυτοποίησή του, χωρίς να αλλοιωθεί το προϊόν.

Το προϊόν συνιστάται να καταναλωθεί εντός 2-4 εβδομάδων από το άνοιγμα της συσκευασίας. Όσο περισσότερο μείνει ανοιχτή η συσκευασία τόσο περισσότερο θα σβολιάζει η σκόνη.


ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα ( 10 gr ) με 250 ml νερό 15 λεπτά πριν την άσκηση.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.