Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025, 6942714485
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

5150 372 gr

40.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

5150 Legendary Series προσφέρει ένα υπερφορτισμένο χτύπημα με πάνω από 400mg καφεΐνης ανά μερίδα, καθώς και επαναστατική ενέργεια και νοοτροπική κακάοbuterol. Rich Piana επέλεξε αρχικά το όνομα 5150 για αυτό το εξαιρετικά υψηλό διεγερτικό πριν από την προπόνηση, επειδή ήθελε να μεταφέρει ότι αυτή η προ-προπόνηση δεν ήταν για τους φυσιολογικούς, αλλά μόνο για τους σοβαρούς τοξικομανείς εθισμένους ανάμεσά μας. Και ενώ ο Ριτς δεν υπονοούσε ότι η λήψη μερικών λαβών των 5150 πριν από την εκπαίδευση θα οδηγούσε σε μια 72ωρη "ακούσια ψυχιατρική κράτηση", ήθελε να μεταδώσει ότι αυτό το προϊόν ήταν σοβαρό

Εάν ναι, μπορεί να έχετε εκπληρώσει τις προϋποθέσεις για να ξεκινήσετε την εκπαίδευση ως πραγματικό 5% ER για να εισέλθετε στην περιοχή όπου μόνο λίγοι ευδοκιμούν : τεράστια περιοχή τεράτων. Αν ψάχνετε συνήθως για τον πόνο μιας μακράς προπόνησης και συνήθως πρέπει να ανακαλυφθείτε από τουλάχιστον δύο μικρότερους οπαδούς του γυμναστηρίου, τότε θα θέλαμε να σας καλωσορίσουμε στην προ-προπόνηση υψηλής διέγερσης 5150 Legendary Series. Αποτελείται από άνυδρη καφεΐνη, μηλικό δικανίνη, θεοβρωμίνη, πράσινο τσάι, εκχύλισμα ζευγαριού yerba, εκχύλισμα γκουαράνας, εκχύλισμα φασολιών πράσινου καφέ. Αυτός είναι ένας ακριβής συνδυασμός οκτώ τύπων καφεΐνης και προέρχεται ειδικά για να δημιουργήσει μια ομαλή, εκτεταμένη ενεργειακή καμπύλη, εξαλείφοντας αποτελεσματικά την νευρικότητα της καφεΐνης και τη συντριβή καφεΐνης που συνοδεύει τα περισσότερα προϊόντα υψηλής ποιότητας. πολλή καφεΐνη.

|ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα ( 12.4 gr ) με 250-300 ml νερό 30 λεπτά πριν την άσκηση.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.