Τηλεφωνικές Παραγγελίες: 210-5578025, 6942714485
ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ με αγορές άνω των 50€

B4-Bomb 300 gr

40.00
+
Προσθήκη στη Λίστα Αγαπημένων

Το B4-Βomb της USN είναι ενεργό pre work out συμπλήρωμα σχεδιασμένο για να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε στο έπακρο κάθε προπόνηση και για να σας βοηθήσει να φτάσετε τους στόχους σας.

Άμεση ενεργοποίηση της άσκησης

Υποστηρίζει και βελτιώνει τα επίπεδα απόδοσης

Β4 Turbo Stack

Τι είναι το USN B4-Bomb To USN B4-Bomb είναι ένα ισχυρό pre work out(για πριν απο την άσκηση) ρόφημα ,το οποίο διατίθεται σε υπέροχες γεύσεις και λειτουργεί ως βοήθημα για να ενεργοποιήσετε και να αυξήσετε τα επίπεδα απόδοσης. Ποια είναι τα οφέλη και πλεονεκτήματα του Το USN B4-Bomb είναι ειδικά σχεδιασμένο για όσους θέλουν να απολαμβάνουν τα μέγιστα οφέλη από τις απαιτητικές προπονήσεις τους. Συγκεκριμένα περιλαμβάνει:

Teacrine™ - λειτουργεί με τις φυσικές μεταβολικές διεργασίες του σώματος ώστε να μεταφέρει μεγαλύτερης διάρκειας ενέργεια, την αύξηση πνευματική διαύγειας και την βελτίωση της διάθεσης και του κίνητρου *

L-αργινίνη – Αυξάνει τη μυϊκή σύσπαση,την απόδοση , το χρόνο μέχρι την κόπωση, καθώς και την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών.

ALA – Προστατεύει τους μύες και την αύξηση της πρόσληψης γλυκόζης στους μυς για περισσότερη δύναμη και ανάρρωση.

L-θεανίνη – Ωφελεί στην υποστήριξη της ροής του αίματος, την ενέργεια και την εστίαση.

Astragin - Υποστηρίζει αυξημένη αντοχή μέσω της απορρόφησης της γλυκόζης και της δύναμης / μυϊκής σύσπάσης . Επίσης, υποστηρίζει και βοηθά στην μυϊκή αποκατάσταση.

Agmapure – Αγματίνη - Βελτιώνει την απορρόφηση των θρεπτικών συστατικών οδηγώντας έτσι σε μεγαλύτερη αποθήκευση γλυκογόνου και αυξημένη κατακράτηση νερού μέσα στον μυ. Υποστηρίζει επίσης το επίπεδο του μονοξειδίου του αζώτου (ΝΟ), το οποίο μπορεί να αυξήσει τη μυϊκή σύσπαση.

Pycnogenol - Υποστηρίζει την μικρο-κυκλοφορία του αίματος, τη ροή του αίματος στον μυ και το άνοιγμα των αρτηριών έτσι ώστε να επιτρέπεται η καλύτερη ροή θρεπτικών συστατικών και οξυγόνου. Επίσης δρα ως ρυθμιστικό του γαλακτικού οξέως , μπορεί να ενισχύσει την μυϊκή σύσπαση, ενώ έχει και αντιοξειδωτικές ιδιότητες.

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ : Λαμβάνετε 1 μεζούρα ( 6.5 gr ) με 250 ml νερό 30 λεπτά πριν την άσκηση.Το προϊόν διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος. Φυλάσσεται μακριά από μικρά παιδιά.